Gratis webinar – FAQ Coronavirus en HR-beleid in Nederland

Van maart, 2020
Hylda WIARDA, Bronsgeest Deur advocaten
Ilse BAIJENS, Bronsgeest Deur advocaten
,

Seminarie van 27.03.2020 - 1:34:58 - SLIDES & HANDOUTS

Het coronavirus zet zware druk op de HR-afdelingen van bedrijven. Zij dienen de richtlijnen van de overheid, gezondheidsadviezen, sociale en privacy wetgeving met elkaar te verenigen en in de praktijk door te voeren.

Mrs. Hylda WIARDA en Ilse BAIJENS (Bronsgeest Deur advocaten) hebben op basis van hun praktijk de meest voorkomende vragen over de coronacrisis op een rij gezet en zullen u aan de hand daarvan in dit webinar voorzien van praktische informatie over hoe in een crisis als deze om te gaan met uw personeel. Gedurende het webinar zal per onderwerp ruim tijd worden vrijgemaakt voor een Q&A-sessie.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Corona en privacy: gaat dat samen?
  • De Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (“NOW”): wat houdt dit in?
  • Andere praktische do’s en don ’ts: over o.a. salaris, vakantie en tijdelijke werkzaamheden.

Mrs. Hylda WIARDA en Ilse BAIJENS zijn respectievelijk senior advocaat en advocaat bij Bronsgeest Deur advocaten in Amsterdam, Nederland. Zij adviseren zowel internationale als Nederlandse bedrijven op het gebied van arbeidsrecht, inclusief herstructureringen, medezeggenschap en arbeidsongeschiktheid. Uiteraard begeleiden zij hun cliënten ook op het gebied van de internationale tewerkstelling, zowel vanuit als naar Nederland.